Stigende priser: Restaurantchef mener, at priserne må have nået et maksimum
Chefen for Café Evald, Holgers Kro og Babba arbejder hårdt for at holde priserne i ro. På hans restauranter er de steget med godt 10 procent, men han håber, at priserne har nået et maksimum
For at kompensere for de voldsomme stigninger på eksempelvis madolie har Jacob Niebuhr investeret i et olierensningsanlæg. - Og så skal det siges, at nogle retter har vi ikke ladet stige i pris, siger han. Foto: Jakob Stigsen Andersen
For blot få måneder siden kostede en Evald Burger 165 kroner. Nu koster den 200 kroner.
Som i mange andre restaurationer har Jacob Niebuhr som medindehaver af spisestederne Café Evald, Holgers Kro og Babba i Silkeborg været nødt til at skrue priserne i vejret. I år er priserne steget med gennemsnitli...
Læs denne artikel
- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone
Forum Søndag
Dit digitale Søndagsunivers
Adgang til Forum Søndag
Adgang til fordele hos læserklubben
Forum Søndag
Dit digitale Søndagsunivers
Adgang til Forum Søndag
Adgang til fordele hos læserklubben
Allerede abonnent på Forum Søndag eller Midtjyllands Avis?
Log ind her