Stigende priser: Restaurantchef mener, at priserne må have nået et maksimum

Chefen for Café Evald, Holgers Kro og Babba arbejder hårdt for at holde priserne i ro. På hans restauranter er de steget med godt 10 procent, men han håber, at priserne har nået et maksimum

For at kompensere for de voldsomme stigninger på eksempelvis madolie har Jacob Niebuhr investeret i et olierensningsanlæg. - Og så skal det siges, at nogle retter har vi ikke ladet stige i pris, siger han.  Foto: Jakob Stigsen Andersen

Brian Holst
Nyheds- og Silkeborgredaktør| holst@midtjyllandsavis.dk

For blot få måneder siden kostede en Evald Burger 165 kroner. Nu koster den 200 kroner.

Som i mange andre restaurationer har Jacob Niebuhr som medindehaver af spisestederne Café Evald, Holgers Kro og Babba i Silkeborg været nødt til at skrue priserne i vejret. I år er priserne steget med gennemsnitli...

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben