Den danske madkultur: En pose forvaskede minutkartofler

Vi bruger mindre og mindre tid i køkkenet, og selvom flere har fået smag for at lave mad fra bunden under corona, så er forbruget af convenience, nemme måltidsløsninger og takeaway stadigt stigende, og madlavningen må gerne være overstået i et snuptag. Men vi ender med at miste forståelsen for, hvad vi spiser, og dermed også vores kritiske sans, mener eksperter

Under corona-nedlukningen var det især blandt børn og unge, at de største køkkenforandringer fandt sted. Faktisk lavede 34 procent af børnefamilierne mere mad sammen, og hver fjerde svarede, at børnene også selv gik i køkkenet. Her var det især kager og bagning, de prøvede kræfter med. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Hvordan laver man en opbagt sovs? Hvad er der egentligt i en pesto ud over basilikum? Og hvordan bager man sine egne pizzabunde? Det er bare nogle af de spørgsmål, som danskerne i fremtiden måske kan få svært ved at svare på. For vi bruger mindre tid i køkkenet end nogensinde før, og den manglende t...

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben