Grillkongen guider: Tre geniale retter på sommergrillen
Kok Umut Sakarya fortæller her, hvordan du løfter grillaftenens burgere og hotdogs til nye højder. Han kommer desuden med et bud på en anderledes grillret.
Kok Umut Sakarya fortæller her, hvordan du løfter grillaftenens burgere og hotdogs til nye højder. Han kommer desuden med et bud på en anderledes grillret.
Ifølge kok og restaurantindehaver Umut Sakarya smager alt bare bedre på grill, fordi det får hård varme og dybde fra røgsmagen. foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Når der skal grilles i det danske sommerland, står menuen gerne på hotdogs og burgere med hakkebøffer.
En pølse med ketchup og en hakkedreng i sesambolle er der intet galt med.
Men hvis du vil løfte maden til nye højder, giver kokken Umut Sakarya, der er medejer af restauranterne Guldgrillen og Guldkr...
Dit digitale Søndagsunivers
Adgang til Forum Søndag
Adgang til fordele hos læserklubben
Dit digitale Søndagsunivers
Adgang til Forum Søndag
Adgang til fordele hos læserklubben
Allerede abonnent på Forum Søndag eller Midtjyllands Avis?
Log ind her