Grillkongen guider: Tre geniale retter på sommergrillen

Kok Umut Sakarya fortæller her, hvordan du løfter grillaftenens burgere og hotdogs til nye højder. Han kommer desuden med et bud på en anderledes grillret.

Ifølge kok og restaurantindehaver Umut Sakarya smager alt bare bedre på grill, fordi det får hård varme og dybde fra røgsmagen. foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Når der skal grilles i det danske sommerland, står menuen gerne på hotdogs og burgere med hakkebøffer.

En pølse med ketchup og en hakkedreng i sesambolle er der intet galt med.

Men hvis du vil løfte maden til nye højder, giver kokken Umut Sakarya, der er medejer af restauranterne Guldgrillen og Guldkr...

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben