Gravid med hjælp fra nåle

Lotte Balle Lunen fra Silkeborg har fokus på at hjælpe barnløse kvinder med at blive gravide. Det sker med akupunktur, og hendes erfaring viser, at mange bliver gravide inden for de første par måneder af behandlingen

Lotte Balle Lunen er både uddannet sygeplejerske, sundhedsplejerske og akupunktør. Hun har sin egen klinik på Vestergade i Silkeborg, hvor hun blandt andet hjælper barnløse med at blive gravide via nålene, der blandt andet kan styrke livmoderen og give de mest optimale forhold for en graviditet. Hun har dog også fokus på meditation og ro, da de barnløse typisk er meget stressede over ikke at få deres drøm til at lykkes.

BARNLØSE At blive gravid er ikke lige let for alle.

Faktisk har 20 procent af alle par problemer med det på den ene eller anden måde. Og for nogle kan ventetiden og bekymringerne for, om det overhovedet lykkes være så altoverskyggende, at det kan være svært at fungere samtidig med, at man skal besøge fertilitetsklinikker, tage hormoner og være væk fra sit arbejde uden måske at kunne forklare hvorfor.

En af dem, der har specialiseret sig i at hjælpe disse kvinder og deres partnere er Lotte Balle Lunen fra Silkeborg. Hun driver sin egen akupunkturklinik på Vestergade og er samtidig uddannet som sygeplejerske og sundhedsplejerske. Lotte Balle Lunen er overbevist om, at nålene kan være et godt redskab til at få en graviditet til at lykkes samtidig med, at kvinderne eksempelvis også er i behandling på en fertilitetsklinik.

Nåle styrker livmoderen...