Michelinkokken guider: Tre lækre vegetarretter

Der er masser af muligheder i det grønne køkken, og her får du inspiration til tre retter, som kan glæde både vegetarer og kødspisere.

Blomkål er blandt de råvarer, som køkkenchefen anbefaler at bruge - for eksempel i en lækker gratin. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det kan være svært at sætte vegetarmad på spisebordet, hvis inspirationen mangler eller ungerne skriger på bolognese.

Men ifølge Eigil Christensen, der er køkkenchef på den vegetariske Michelinrestaurant Moment på Djursland, er der masser af klassiske, grønne retter, der altid holder....

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben