Karl Povlsen og Mathilde Ingvardsen etablerede Knaplund Destilleri i 2015, og siden er det gået over al forventning for virksomheden, der fremstiller gin og whisky, og arrangerer events på ranchen godt 30 kilometer syd for Herning. Foto: Malene Tswai

Karl Povlsen og Mathilde Ingvardsen etablerede Knaplund Destilleri i 2015, og siden er det gået over al forventning for virksomheden, der fremstiller gin og whisky, og arrangerer events på ranchen godt 30 kilometer syd for Herning. Foto: Malene Tswai

Knaplund skaber god smag og oplevelser

Der er ranchstemning, events og opfindsomhed i store mængder på den jyske prærie ved Route 12, hvor Knaplund Destilleri med stor succes fremstiller whisky, gin og moonshine

Howdy, gode læser. Velkommen til en rigtig god historie. Om præriestemning og store vidder. Om den vestjysk-amerikanske drøm. Pionerånd. Ihærdighed. Nytænkning. Og lige dele gåpåmod, gode ideer og sans for folkelighed og storytelling.

Og om »booze to the people«, som man siger over there.

Vi befinder os godt en snes kilometer vest for Brande. På det, der engang var en efterskole, men som...

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben