Sådan griller du kødet til saftig perfektion
Hviletid er afgørende for både bøffer, kylling og culottesteg. Her er grillkokkenes tips til saftigt kød på grillen.
Hviletid er afgørende for både bøffer, kylling og culottesteg. Her er grillkokkenes tips til saftigt kød på grillen.
Har man mod på at grille over bål, kan man løbe ind i, at det er svært at styre temperaturen. - Du kan ikke grille på et bål, hvor det vælter op med flammer. Du skal grille med gløder, siger Anders Jensen, der er medlem af Det Danske Grill Landshold og ansvarlig for Weber Grill Academy. Foto: Silas Stein/Ritzau Scanpix
Grillen er hevet frem fra skuret, og der venter lange sommeraftener i haven med koldskål, kartoffelsalat og kød på grillen.
Men mange kender det sikkert: Kødet risikerer at blive branket, tørt og kedeligt, og steaken er sej som en skosål.
For at få succes med grillkødet skal du faktisk gøre dig de indledende overvejelser allerede nede i ...
Dit digitale Søndagsunivers
Adgang til Forum Søndag
Adgang til fordele hos læserklubben
Dit digitale Søndagsunivers
Adgang til Forum Søndag
Adgang til fordele hos læserklubben
Allerede abonnent på Forum Søndag eller Midtjyllands Avis?
Log ind her