Sådan griller du kødet til saftig perfektion

Hviletid er afgørende for både bøffer, kylling og culottesteg. Her er grillkokkenes tips til saftigt kød på grillen.

Har man mod på at grille over bål, kan man løbe ind i, at det er svært at styre temperaturen. - Du kan ikke grille på et bål, hvor det vælter op med flammer. Du skal grille med gløder, siger Anders Jensen, der er medlem af Det Danske Grill Landshold og ansvarlig for Weber Grill Academy. Foto: Silas Stein/Ritzau Scanpix

Grillen er hevet frem fra skuret, og der venter lange sommeraftener i haven med koldskål, kartoffelsalat og kød på grillen.

Men mange kender det sikkert: Kødet risikerer at blive branket, tørt og kedeligt, og steaken er sej som en skosål.

For at få succes med grillkødet skal du faktisk gøre dig de indledende overvejelser allerede nede i ...

Læs denne artikel

- og alle andre på Forum Søndag fra kun 1 krone

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben

Forum Søndag

Dit digitale Søndagsunivers





Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos læserklubben